Zašto da postaneš IT stručnjak?

Na ideju da upišem kurs, došao sam prvenstveno zbog toga što sam se oduvek interesovao za ovu oblast, ali i zbog velike potražnje IT stručnjaka. U konsultaciji sa prijateljem, koji već ima iskustva u ovoj oblasti, odlučio sam da počnem od osnova programiranja, a potom da postepeno usavršavam znanje i da se usmeravam na određene programske jezike

Andrija Vučetić (32) diplomirani ekonomista

Na mene je presudno uticala želja za znanjem i velika mogućnost napredovanja, jer vidim da je ovo grana koja ima najveću stopu rasta. Potreba za programerima u Srbiji i van nje je ogromna, pa zašto to ne iskoristiti. Postoji još jedan značajan faktor, a to je mogućnost da radim od kuće i budem u blizini porodice. Kada sve spojim i saberem, dobra zarada, radim u svom okruženju, to je potpuno drugačija priča koju želim da probam. Drugačije se osećam, jer imam nadu da mogu neke stvari da menjam, da biram pravac koji želim i da sam sposoban.

Milenko Dželetović (33) aktivno vojno lice

Na fakultetu sam se zainteresovao za programiranje, te sam surfujuću po internetu naišao sam na IT školu. Sledeći korak je bio da iskušam sebe. Pohađanje kursa nije poremetilo moje obaveze prema fakultetu, a takođe smo imali i sastanak pre početka predavanja, gde smo se usaglasili i postigli dogovor oko termina koji svima odgovara.

Imate pitanje? Spremni za upis?

Spreman da napraviš prvi korak?

Verovatno u svojoj glavi imaš svakakva pitanja i dileme. Voleli bismo da ih podeliš sa nama, da ih u zajedničkom razgovoru razrešimo i pomognemo ti da odlučiš da li je neki od naših kurseva pravi izbor za tebe.

Pošalji nam svoje podatke, kako bismo mogli da stupimo u kontakt i porazgovaramo na sve ove teme.